Menu

Tim van den Wijngaard

Ik ben geboren op 26 december 1983. Door een vroeggeboorte heb ik twee dagen later een hersenbloeding gehad. Sindsdien zit ik permanent in een elektrische rolstoel en kan ik alleen mijn rechterarm goed bewegen. Ondanks mijn motorische uitdaging leef en woon ik volledig zelfstandig. Zonder zorg, huishoudelijke hulp of uitkering/PGB. Ik werk 32 uur als adviseur bij de overheid en heb daarnaast een eigen bedrijf MoTimVation waar KRZB deel van uitmaakt.

Mijn professionele achtergrond

Ik heb mijn HBO Informatiekunde in 2005 afgerond. Vervolgens heb ik ruim zeven jaar gewerkt als adviseur om bedrijfsprocessen en informatievoorziening daaromheen te verbeteren.  In deze periode merkte ik dat vanuit de mens meer verbetering mogelijk was, dan vanuit het proces of een systeem.
Daarnaast vond ik het deel van het gesprek waar het over ” de mens” ging vaak veel leuker! Ik besloot in mijn vrije tijd te investeren in diverse opleidingen, waaronder een opleiding tot coach.

Inmiddels ben ik een gecertificeerd coach, opgeleid als vertrouwenspersoon en Fitch consultant. Ik werk nog steeds voor 32 uur bij dezelfde overheidsorganisatie, maar nu als adviseur binnen personeelszaken. Daarnaast werk ik voor en aan mijn eigen onderneming.

Mijn overtuiging en ambitie

Het is mijn ambitie om zoveel mogelijk mensen en organisaties te helpen naar een context waarin mogelijkheden ontstaan en toenemen. Als we er vervolgens in slagen om de mogelijkheden te verbinden met elkaar, treedt structurele verbetering op!

Meer weten over mij?

Neem contact op via info@krzb.nl of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Ga naar contact